AB NuMax i Norrköping

Östergötlands län

Information

I Norrköping finns det ett Aktiebolag som heter AB NuMax i Norrköping. Det finns flera bolag som liknar AB NuMax i Norrköping i Östergötlands län. Norrköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1978-11-27 så har AB NuMax i Norrköping varit registrerat och sedan 2009-07-09 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är AB NuMax i Norrköping Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med AB NuMax i Norrköping så kan man gör det genom att posta ett brev till Häradshammar Björkudden, 610 29, Vikbolandet. Vi ni istället prata med AB NuMax i Norrköping så kan ni göra det på 0125-61044.

Bolaget ska bedriva och vara byggkoordinator med tillhörande verksamhet. Bolaget ska bedriva datakonsultationer med tillhörande verksamhet. Bolaget skall försälja hudvårdsprodukter.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Dure, Bo Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Iwers Thor, Valborg Madelené som är född 1971 och har titeln Suppleant, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

AB NuMax i Norrköping har 556198-4575 som sitt organisationsnummer.