Olofsson Auto AB

Östergötlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av bilar, båtar och motorcyklar samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Olofsson Auto AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är Olofsson Auto AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 1979-01-10 så skapades Olofsson Auto AB och bolaget är har F-skattsedel Olofsson Auto AB har haft det sedan 1994-01-01.

Olofsson Auto AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1978-01-01

556198-9038 är organisationsnummret för bolaget som finns i Norrköping.

Just nu är Olofsson Auto AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Olofsson Auto AB så går det att nå dem via telefon på 011-142545 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Olofsson, Per-Olof Werner

Följande personer är på något sätt aktiva inom Olofsson Auto AB är Olofsson, Per-Olof Werner som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olofsson, Charles Werner som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Marcus Wilhelm som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Susanne Ingegerd som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .