Östgöta Partilager Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556199-3691 är organisationsnummer för verksamheten Östgöta Partilager Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Östgöta Partilager Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Östgöta Partilager Aktiebolag finns i.

Östgöta Partilager Aktiebolag har varit registrerat sedan 1979-02-22 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Östgöta Partilager Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Östgöta Partilager Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Östgöta Partilager Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Östgöta Partilager Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 011-311854 eller genom brev på följande adress:
Dövedstad, 0 , Norrköping

Bolaget skall bedriva tillverkning, import och försäljning av basarvaror och leksaker, tillverkning och försäljning av marknadskalendrar samt restaurangrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Östgöta Partilager Aktiebolag och det är Palombo, Carlo som är född 1957 och har titeln VD, Palombo, Carlo som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Palombo, Filomena Carmela som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,