Södra Hotellet i Norrköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva hotellrörelse, äga och förvalta fastigheter, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget kunna äga och förvalta värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Södra Hotellet i Norrköping Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är Södra Hotellet i Norrköping Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 1980-05-22 så skapades Södra Hotellet i Norrköping Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Södra Hotellet i Norrköping Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Södra Hotellet i Norrköping Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556205-0517 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrköping.

Just nu är Södra Hotellet i Norrköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Södra Hotellet i Norrköping Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 011-108120 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Gunnarsson, Dag Gunnar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Södra Hotellet i Norrköping Aktiebolag är Gunnarsson, Gunnar Ingemar som är född 1932 och har titeln VD, Gunnarsson, Gunnar Ingemar som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Dag Gunnar som är född 1961 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Per Ingemar som är född 1964 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Torbjörn Ingemar som är född 1959 och har titeln Suppleant, Joelsson, Bernth Ingemar som är född 1939 och har titeln RevisorRevisionshuset Planeten som är född och har titeln Revisor, .