Opem-Konsult Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556214-0300 är organisationsnummer för bolaget Opem-Konsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Opem-Konsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Opem-Konsult Aktiebolag finns i.

Opem-Konsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1981-12-18 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Opem-Konsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Opem-Konsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Opem-Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nyström, Karl Axel Peter Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas.

Vill ni komma i kontakt med Opem-Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 011-132060 eller genom brev på följande adress:
Hörng. 5, 602 34, Norrköping

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet ifråga om företagsorganisation, marknadsföring, personaladministration och utbildning samt köpa, sälja och förvalta fastigheter och värdehandlingar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Opem-Konsult Aktiebolag och det är Nyström, Karl Axel Peter som är född 1945 och har titeln VD, Nyström, Karl Axel Peter som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Hanna Gertrud Margareta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Olde, Petrus som är född 1930 och har titeln Revisor,