Sveprol Bio Production AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva bearbetning, förvaring och försäljning av biprodukter inom livsmedelssektorn samt tillverkning av och handel med kemiska produkter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sveprol Bio Production AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är Sveprol Bio Production AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 1982-02-08 så skapades Sveprol Bio Production AB och verksamheten är har F-skattsedel Sveprol Bio Production AB har haft det sedan 1994-01-01.

Sveprol Bio Production AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1982-01-01

556215-0762 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrköping.

Just nu är Sveprol Bio Production AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Sveprol Bio Production AB så går det att nå dem via telefon på 011-189500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Davidsson, Lage Krister -Ståhl, Håkan Lennart Firman tecknas var för sig av -Johannessen, Elise -Magnussen, David -Waade, Erlend

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sveprol Bio Production AB är Magnussen, David som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Davidsson, Lage Krister som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johannessen, Elise som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ståhl, Håkan Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Waade, Erlend som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Söderlund, Bengt Robert som är född 1970 och har titeln RevisorThidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .