Förlagsgruppen För Teknisk Utbildning i Norrköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Förlagsgruppen För Teknisk Utbildning i Norrköping Aktiebolag är ett företag som finns i Norrköping. I Förlagsgruppen För Teknisk Utbildning i Norrköping Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bellevik, Bengt-Erik Reinhold som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Windisch, Hans Sune Stefan som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Förlagsgruppen För Teknisk Utbildning i Norrköping Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Förlagsgruppen För Teknisk Utbildning i Norrköping Aktiebolag på telefon 011-364080.

Bolaget skall bedriva utbildning, konsultation och produktion av programvara inom IT- området, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva förenlig verksamhet.

Idag är Förlagsgruppen För Teknisk Utbildning i Norrköping Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Förlagsgruppen För Teknisk Utbildning i Norrköping Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Förlagsgruppen För Teknisk Utbildning i Norrköping Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Förlagsgruppen För Teknisk Utbildning i Norrköping Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Förlagsgruppen För Teknisk Utbildning i Norrköping Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Förlagsgruppen För Teknisk Utbildning i Norrköping Aktiebolag har 556216-7733 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.