AB Byggkoordinator, GKAK

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och AB Byggkoordinator, GKAK är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och AB Byggkoordinator, GKAK är ett av dem. Statusen för AB Byggkoordinator, GKAK är att Bolaget är aktivt.

AB Byggkoordinator, GKAK är ett Aktiebolag och skapades 1984-02-10. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som AB Byggkoordinator, GKAK ska trivas.

AB Byggkoordinator, GKAK är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Norrköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva byggledning, byggprojektering, byggentreprenader samt äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AB Byggkoordinator, GKAK är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är AB Byggkoordinator, GKAK Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med AB Byggkoordinator, GKAK så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-363700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Bo Lennart -Lennartsson, Klas-Olov.

De som är på något sätt har med AB Byggkoordinator, GKAK är Johansson, Bo Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fredriksson, Hans Gunnar Sigurd som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Daniel Gustav som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lennartsson, Klas-Olov som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln RevisorssuppleantF Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

AB Byggkoordinator, GKAK har 556239-0947 som sitt organisationsnummer.