Aktiebolaget Skärblackaservice (Shell)

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Aktiebolaget Skärblackaservice (Shell) är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Skärblackaservice (Shell) är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Skärblackaservice (Shell) är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Skärblackaservice (Shell) är ett Aktiebolag och skapades 1984-03-08. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Skärblackaservice (Shell) ska trivas.

Aktiebolaget Skärblackaservice (Shell) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-16. I Norrköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bensinstationsservice samt fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Skärblackaservice (Shell) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Aktiebolaget Skärblackaservice (Shell) Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Skärblackaservice (Shell) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-57500.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Skärblackaservice (Shell) är Gustavsson, Jan-Erik Alvar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Eva Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Skärblackaservice (Shell) har 556241-6833 som sitt organisationsnummer.