SHC Håltagning Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns SHC Håltagning Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Norrköping här finns det många olika Aktiebolag. SHC Håltagning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Norrköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

SHC Håltagning Aktiebolag är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556244-9008.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 011-123930 alternativt besöka eller skicka post till SHC Håltagning Aktiebolag på följande adress Saltängsg. 59, 602 38, Norrköping.

SHC Håltagning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I SHC Håltagning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Löfving, Sten-Olov Gustav som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Fredriksson, Barbro Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant , Löfving, Anita Ingegerd som är född 1950 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra sågning och håltagning i betong samt installation av trucksystem, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.