Automatbolaget i Skåne Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556248-3197 är organisationsnummer för företaget Automatbolaget i Skåne Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Automatbolaget i Skåne Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Automatbolaget i Skåne Aktiebolag finns i.

Automatbolaget i Skåne Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-08-15 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Automatbolaget i Skåne Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Automatbolaget i Skåne Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Automatbolaget i Skåne Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Automatbolaget i Skåne Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-152625 eller genom brev på följande adress:
Bergav. 8, 254 66, Helsingborg

Bolaget ska bedriva försäljning av alla typer av serverings-, varu-, och växlingsautomater inkluderande tillbehör och ingredienser samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Automatbolaget i Skåne Aktiebolag och det är Svensson, Sven-Christer som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Eric Peter Agne som är född 1962 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Kenneth Torbjörn Olov som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor,