LC:s Bygg & Inredningar Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556256-6454 är organisationsnummer för bolaget LC:s Bygg & Inredningar Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LC:s Bygg & Inredningar Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som LC:s Bygg & Inredningar Aktiebolag finns i.

LC:s Bygg & Inredningar Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-05-03 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LC:s Bygg & Inredningar Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

LC:s Bygg & Inredningar Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LC:s Bygg & Inredningar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med LC:s Bygg & Inredningar Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 011-239198 eller genom brev på följande adress:
Attungsg. 64, 602 08, Norrköping

Bolaget skall bedriva byggnads- och inredningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LC:s Bygg & Inredningar Aktiebolag och det är Carlberg, Alf Lars-Eric som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlberg, Gudrun Marita Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant, Tivelius, Lars Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor,