Kolmårdens Buss & Transport AB

Östergötlands län

Information

556256-7809 är organisationsnummer för bolaget Kolmårdens Buss & Transport AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kolmårdens Buss & Transport AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Kolmårdens Buss & Transport AB finns i.

Kolmårdens Buss & Transport AB har varit registrerat sedan 1985-03-01 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kolmårdens Buss & Transport AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Kolmårdens Buss & Transport AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kolmårdens Buss & Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten -externa firmatecknaren

Vill ni komma i kontakt med Kolmårdens Buss & Transport AB så kan ni göra det på telefon genom 011-391107 eller genom brev på följande adress:
Strandv. 4, 618 34, Kolmården

Bolaget ska utföra person- och godstransporter, bedriva handel med konfektion och datamaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kolmårdens Buss & Transport AB och det är Andersson, Birgitta Teresia Marianne som är född 1943 och har titeln Extern firmatecknare, Andersson, Karl Arne som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Jonny Karl-Arne som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson Fortes, Louise Birgitta M som är född 1976 och har titeln Suppleant, Thidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln Revisor, Söderlund, Bengt Robert som är född 1970 och har titeln RevisorssuppleantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,