Bonäs konferensgård AB

Östergötlands län

Information

556260-7530 är organisationsnummer för bolaget Bonäs konferensgård AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bonäs konferensgård AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Bonäs konferensgård AB finns i.

Bonäs konferensgård AB har varit registrerat sedan 1985-05-23 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bonäs konferensgård AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Bonäs konferensgård AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bonäs konferensgård AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Bonäs konferensgård AB så kan ni göra det på telefon genom 0150-344033 eller genom brev på följande adress:
Tisnarbro Bonäs, 641 91, Katrineholm

Bolaget skall bedriva utbildningsverksamhet, kurs och konferensgårdsverksamhet, hotell och restaurangverksamhet, fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper och idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bonäs konferensgård AB och det är Wikström, Per som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmcrantz, Eva Magdalena Karolina D som är född 1962 och har titeln Suppleant, Kihlberg, Lena Elisabet som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor,