Furius Invest AB

Östergötlands län

Information

I Norrköping finns det ett Aktiebolag som heter Furius Invest AB. Det finns flera företag som liknar Furius Invest AB i Östergötlands län. Norrköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1986-01-15 så har Furius Invest AB varit registrerat. Idag är Furius Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Furius Invest AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Drottningg. 14, 602 24, Norrköping. Vi ni istället prata med Furius Invest AB så kan ni göra det på 011-138330.

Bolaget skall bedriva handel med och import och export av optiska varor, handel med värdepapper, inredning och renoveringskonsultation, restaurering av byggnationer, uthyrning av optiska instrument och maskiner samt företagsekonomiska tjänster och ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Sjöström, Pär-Göran som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Björn Martin som är född 1972 och har titeln Suppleant, Maxén, Olof Sören som är född 1960 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Furius Invest AB har 556270-3537 som sitt organisationsnummer.