MALBAY AB

Östergötlands län

Information

MALBAY AB är ett av många bolag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som MALBAY AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

MALBAY AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1986-03-14.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hagadalsv. 3, 618 93, Kolmården. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MALBAY AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-70086.

Norrköping arbetar för att bolag som MALBAY AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MALBAY AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, energirådgivning, försäljning av bygg-, vvs- och elmaterial och energianläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MALBAY AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MALBAY AB och det är följande personer, Samuelsson, Lennart Halvar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Elinsdotter, Margareta Ing-Mari E som är född 1948 och har titeln Suppleant, Thell, Bror Sören som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MALBAY AB är 556271-9681.