Glasögonmagasinet Norrköping AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Glasögonmagasinet Norrköping AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Norrköping här finns det många olika Aktiebolag. Glasögonmagasinet Norrköping AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Norrköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Glasögonmagasinet Norrköping AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556272-1398.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 011-131888 alternativt besöka eller skicka post till Glasögonmagasinet Norrköping AB på följande adress Drottningg. 14, 602 24, Norrköping.

Glasögonmagasinet Norrköping AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Glasögonmagasinet Norrköping AB så sitter följande personer i styrelsen: , Fagerfält, Mats Janne Gordon som är född 1971 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med optik samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.