Abra Import Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Abra Import Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där Abra Import Aktiebolag finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Abra Import Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Abra Import Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Abra Import Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Abra Import Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kronomagasinsg. 2, 602 38, Norrköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 011-369690.

Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Abra Import Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Abra Import Aktiebolag har idag 556279-4536 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Abra Import Aktiebolag

Bolaget skall bedriva import och försäljning av trävaror till den träbearbetande industrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Abra Import Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Leif Georg som är född 1949 och har titeln VD, Johansson, Leif Georg som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kenneth Bruno som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Mikael Tobias som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydvall, Lars Torbjörn som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.