Dala Gasolservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556284-3473 är organisationsnummer för verksamheten Dala Gasolservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dala Gasolservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Dala Gasolservice Aktiebolag finns i.

Dala Gasolservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-09-29 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dala Gasolservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Dala Gasolservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dala Gasolservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Dala Gasolservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 011-286680 eller genom brev på följande adress:
Importg. 34, 602 28, Norrköping

Bolaget skall bedriva gasolservice, projektering, service, be- siktning och utbildning inom gasbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dala Gasolservice Aktiebolag och det är Björn, Sven Olov som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gabriella som är född 1957 och har titeln Suppleant, Olin, Klas Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, Revisor Peter Olin AB som är född och har titeln Revisor,