TI:s Plåt & Svets i Norrköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

TI:s Plåt & Svets i Norrköping Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där TI:s Plåt & Svets i Norrköping Aktiebolag finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. TI:s Plåt & Svets i Norrköping Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket TI:s Plåt & Svets i Norrköping Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. TI:s Plåt & Svets i Norrköping Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till TI:s Plåt & Svets i Norrköping Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Pjältv. 12, 616 34, Åby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 011-64844.

Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är TI:s Plåt & Svets i Norrköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

TI:s Plåt & Svets i Norrköping Aktiebolag har idag 556297-5416 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för TI:s Plåt & Svets i Norrköping Aktiebolag

Bolaget skall bedriva plåtslagerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I TI:s Plåt & Svets i Norrköping Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustavsson, Hans Inge Elis som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindergren, Evert Tommy som är född 1949 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .