Mats Forss Åkeri Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Mats Forss Åkeri Aktiebolag är ett bolag som finns i Norrköping. I Mats Forss Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fors, Mats Daniel som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Fors, Per Olof som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mats Forss Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mats Forss Åkeri Aktiebolag på telefon 070-5333120.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt kapital- och fastighetsförvaltning ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mats Forss Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mats Forss Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mats Forss Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Mats Forss Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mats Forss Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mats Forss Åkeri Aktiebolag har 556302-6029 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.