Jalkner Invest Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Jalkner Invest Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Jalkner Invest Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jalkner Invest Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan -0001-11-30.

Jalkner Invest Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1987-08-10. Men sedan 1998-01-01 så har Jalkner Invest Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Travbanev. 4, 603 85, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jalkner Invest Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-317158.

Norrköping arbetar för att bolag som Jalkner Invest Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jalkner Invest Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter. Bolaget skall även bedriva konsultverksamhet inom områdena ekonomi, finansiering och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jalkner Invest Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jalkner Invest Aktiebolag och det är följande personer, Jalkner, Bernt Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Jalkner, Gunvor Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Hedbäck, Johan Evald som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jalkner Invest Aktiebolag är 556303-3066.