Attraction Musik Norrköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Attraction Musik Norrköping Aktiebolag är ett företag som finns i Norrköping. I Attraction Musik Norrköping Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Göran Dennis som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindström, Per Tobias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Plahn, John Peter Hilding som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahllöf, Bo Sune som är född 1943 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Attraction Musik Norrköping Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Attraction Musik Norrköping Aktiebolag på telefon 0122-17692.

Bolaget skall bedriva musikutövning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Attraction Musik Norrköping Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Attraction Musik Norrköping Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Attraction Musik Norrköping Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Attraction Musik Norrköping Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Attraction Musik Norrköping Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Attraction Musik Norrköping Aktiebolag har 556305-5325 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.