Swall Invest AB

Östergötlands län

Information

556307-0837 är organisationsnummer för bolaget Swall Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Swall Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Swall Invest AB finns i.

Swall Invest AB har varit registrerat sedan 1987-10-09 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Swall Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Swall Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Swall Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Svall, Östen Lennart Vejne

Vill ni komma i kontakt med Swall Invest AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Kopparg. 25, 602 23, Norrköping

Bolaget ska bedriva konsulttjänster inom billackering, bil- reparationer, och bilförsäljning samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Swall Invest AB och det är Svall, Johan Otto Östen som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svall, Östen Lennart Vejne som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Svall, Gun-Britt Ingeborg som är född 1948 och har titeln Suppleant, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor,