PK Wall Fastighets AB

Östergötlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PK Wall Fastighets AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är PK Wall Fastighets AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 1987-10-12 så skapades PK Wall Fastighets AB och verksamheten är har F-skattsedel PK Wall Fastighets AB har haft det sedan 1994-01-01.

PK Wall Fastighets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556308-4242 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrköping.

Just nu är PK Wall Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med PK Wall Fastighets AB så går det att nå dem via telefon på 011-180804 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom PK Wall Fastighets AB är Vall, Jan Olof Peter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Vall, Ernst Axel Kenneth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .