Fastigheten Doppingen 8 i Norrköping AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva värdepappershandel, värdepappersförvaltning och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fastigheten Doppingen 8 i Norrköping AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är Fastigheten Doppingen 8 i Norrköping AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 1987-11-17 så skapades Fastigheten Doppingen 8 i Norrköping AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556311-6911 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrköping.

Just nu är Fastigheten Doppingen 8 i Norrköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Fastigheten Doppingen 8 i Norrköping AB så går det att nå dem via telefon på 011-105520 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fastigheten Doppingen 8 i Norrköping AB är Brink, Björn Arne Rudolf som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Brink, Johan Niclas som är född 1970 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Ola som är född 1974 och har titeln Revisor, Bergqvist, Mats Bernt som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .