Svensk Energiförbättring AB

Östergötlands län

Information

I Norrköping finns det ett Aktiebolag som heter Svensk Energiförbättring AB. Det finns flera företag som liknar Svensk Energiförbättring AB i Östergötlands län. Norrköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Svensk Energiförbättring AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1988-01-04 så har Svensk Energiförbättring AB varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Svensk Energiförbättring AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Svensk Energiförbättring AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Svensk Energiförbättring AB så kan ni göra det på 011-397294.

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra rengöring av olje- och gaspannor, vattensystem samt förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Sandahl, Carl Magnus Gabriel som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Säwström, Katarina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Eriksson, Magnus Roland som är född 1973 och har titeln Revisor, Svensson, Susanne Ingegerd som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Svensk Energiförbättring AB har 556312-2695 som sitt organisationsnummer.