Jean o Jamila AB (Kiosken Breda Vägen)

Östergötlands län

Information

556313-2744 är organisationsnummer för företaget Jean o Jamila AB (Kiosken Breda Vägen). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jean o Jamila AB (Kiosken Breda Vägen) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Jean o Jamila AB (Kiosken Breda Vägen) finns i.

Jean o Jamila AB (Kiosken Breda Vägen) har varit registrerat sedan 1987-11-24 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jean o Jamila AB (Kiosken Breda Vägen) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Jean o Jamila AB (Kiosken Breda Vägen) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jean o Jamila AB (Kiosken Breda Vägen) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jean o Jamila AB (Kiosken Breda Vägen) så kan ni göra det på telefon genom 011-364990 eller genom brev på följande adress:
Rågången 16, 602 14, Norrköping

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva kioskrörelse samt restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jean o Jamila AB (Kiosken Breda Vägen) och det är Georgis, Jean som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hakim, Jamila som är född 1956 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor,