Landhs El Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Landhs El Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där Landhs El Aktiebolag finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Landhs El Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Landhs El Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Landhs El Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Landhs El Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 011-317420.

Norrköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Landhs El Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Landhs El Aktiebolag har idag 556317-6428 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Landhs El Aktiebolag

Bolaget skall bedriva elektriska installationer och försäljning av elektriskt material samt därmed förenlig verksamhet.

I Landhs El Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Malmberg, Niklas Per Olof som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Wangberg, Ulf Niclas som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor, .