Vitamex Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Vitamex Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Vitamex Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Vitamex Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Vitamex Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-02-12. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där företaget finns i jobbar för att företag som Vitamex Aktiebolag ska trivas.

Vitamex Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norrköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import, export, tillverkning, försäljning av farmaceutiska, veterinära och hygieniska preparat, läkeme del, naturläkemedel, naturmedel, kosttillskott, hälsokost, dietis ka substanser, livsmedel, godsaker, drycker, parfymer, rengörings edel, kosmetiska preparat, hår- och hudvårdspreparat samt tandvårdsprodukter, genom klinisk prövning utforma anpassad nutrition till såväl företag som idrottsmän samt äga och genom uthyrning förvalta datorutrustning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vitamex Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Vitamex Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Vitamex Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-230000.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Vitamex Aktiebolag är Göthberg, Kent Anders som är född 1966 och har titeln Extern VD, Åsberg, Peter Sven-Eric som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Per Olov Lennart som är född 1961 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vitamex Aktiebolag har 556319-0197 som sitt organisationsnummer.