Södra Håltagningscompaniet Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Södra Håltagningscompaniet Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Södra Håltagningscompaniet Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Södra Håltagningscompaniet Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Södra Håltagningscompaniet Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1988-02-22. Men sedan 1988-01-01 så har Södra Håltagningscompaniet Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fabriksg. 2, 260 35, Ödåkra. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Södra Håltagningscompaniet Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-203150.

Norrköping arbetar för att företag som Södra Håltagningscompaniet Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Södra Håltagningscompaniet Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom byggnads- branschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Södra Håltagningscompaniet Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Södra Håltagningscompaniet Aktiebolag och det är följande personer, Fredriksson, Leif Enar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Tomas Enar som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Södra Håltagningscompaniet Aktiebolag är 556319-3621.