Bröderna Eks Måleri & Fasad Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Bröderna Eks Måleri & Fasad Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bröderna Eks Måleri & Fasad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bröderna Eks Måleri & Fasad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bröderna Eks Måleri & Fasad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-04-19. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bröderna Eks Måleri & Fasad Aktiebolag ska trivas.

Bröderna Eks Måleri & Fasad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norrköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva målerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bröderna Eks Måleri & Fasad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Bröderna Eks Måleri & Fasad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Bröderna Eks Måleri & Fasad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-102702.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ek, Anders Thure Ivan -Ek, Torbjörn Valdemar.

De som är på något sätt har med Bröderna Eks Måleri & Fasad Aktiebolag är Ek, Torbjörn Valdemar som är född 1956 och har titeln VD, Ek, Torbjörn Valdemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ek, Anders Thure Ivan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ek Hultman, Gunilla Ann-Sofi som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ek, Kjerstin Ingrid Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Björn Åke som är född 1951 och har titeln RevisorReventia som är född och har titeln Revisor, .

Bröderna Eks Måleri & Fasad Aktiebolag har 556322-5589 som sitt organisationsnummer.