Restaurang Hantverkaren i Norrköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Restaurang Hantverkaren i Norrköping Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Restaurang Hantverkaren i Norrköping Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Restaurang Hantverkaren i Norrköping Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Restaurang Hantverkaren i Norrköping Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-04-12. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där företaget finns i jobbar för att företag som Restaurang Hantverkaren i Norrköping Aktiebolag ska trivas.

I Norrköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Restaurang Hantverkaren i Norrköping Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Restaurang Hantverkaren i Norrköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Restaurang Hantverkaren i Norrköping Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-198300.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Engman, Johan Anders -Ljung, Björn Niklas.

De som är på något sätt har med Restaurang Hantverkaren i Norrköping Aktiebolag är Engman, Johan Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Björn Niklas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Leif Roland som är född 1942 och har titeln Suppleant, Björkholm, Karl Axel Roger som är född 1951 och har titeln Revisor, Roger Björkholms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Restaurang Hantverkaren i Norrköping Aktiebolag har 556322-9268 som sitt organisationsnummer.