Salladsbuffén i Norrköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Salladsbuffén i Norrköping Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Salladsbuffén i Norrköping Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Salladsbuffén i Norrköping Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Salladsbuffén i Norrköping Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1988-08-11. Men sedan 1989-01-01 så har Salladsbuffén i Norrköping Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Drottningg. 55, 602 32, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Salladsbuffén i Norrköping Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-107011.

Norrköping arbetar för att verksamheter som Salladsbuffén i Norrköping Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Salladsbuffén i Norrköping Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse med servering samt handel med konst ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Salladsbuffén i Norrköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Salladsbuffén i Norrköping Aktiebolag och det är följande personer, Solmell, Peter Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Solmell, Ann Lisbeth Astrid som är född 1956 och har titeln Suppleant, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Salladsbuffén i Norrköping Aktiebolag är 556331-9093.