Isolaros i Stockholm Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Isolaros i Stockholm Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Norrköping här finns det många olika Aktiebolag. Isolaros i Stockholm Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Norrköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Isolaros i Stockholm Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556332-6775.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-289930 alternativt besöka eller skicka post till Isolaros i Stockholm Aktiebolag på följande adress Elieg. 20, 172 73, Sundbyberg.

Isolaros i Stockholm Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Isolaros i Stockholm Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Fingal, Kurt Göran Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra isolering och sanering av rörinstallationer samt därmed förenlig verksamhet.