B-O Bengtsson Affärsutveckling Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556336-8702 är organisationsnummer för bolaget B-O Bengtsson Affärsutveckling Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B-O Bengtsson Affärsutveckling Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som B-O Bengtsson Affärsutveckling Aktiebolag finns i.

B-O Bengtsson Affärsutveckling Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-10-18 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för B-O Bengtsson Affärsutveckling Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

B-O Bengtsson Affärsutveckling Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för B-O Bengtsson Affärsutveckling Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Bengtsson, Bengt Olof -Bengtsson, Inger Barbro Margareta

Vill ni komma i kontakt med B-O Bengtsson Affärsutveckling Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8599969 eller genom brev på följande adress:
Kastbyg. 10, 603 65, Norrköping

Bolaget skall äga och förvalta fast coh lös egendom, att bedriva handel med värdepapper och att driva konsultverksamhet inom företagsutvecklingsområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med B-O Bengtsson Affärsutveckling Aktiebolag och det är Bengtsson, Bengt Olof som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Inger Barbro Margareta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Jonsson, Göran Ragnar som är född 1953 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,