Fotograf Mikael Martinz Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Fotograf Mikael Martinz Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Norrköping här finns det många olika Aktiebolag. Fotograf Mikael Martinz Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Norrköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Fotograf Mikael Martinz Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556337-1730.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 011-128612 alternativt besöka eller skicka post till Fotograf Mikael Martinz Aktiebolag på följande adress Hagag. 6, 602 15, Norrköping.

Fotograf Mikael Martinz Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Fotograf Mikael Martinz Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Martinz, Arne Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Martinz, Bernt Arne Ragnar som är född 1920 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra reklam- och industrifotografering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.