Broxvik Säteri Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556347-3791 är organisationsnummer för verksamheten Broxvik Säteri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Broxvik Säteri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Broxvik Säteri Aktiebolag finns i.

Broxvik Säteri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-26 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Broxvik Säteri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Broxvik Säteri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Broxvik Säteri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Broxvik Säteri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 011-318386 eller genom brev på följande adress:
Mästermansg. 12, 603 75, Norrköping

Bolaget skall idka uthyrning och förvaltning av båt-, brygg- och parkeringsplatser och därmed förenlig verksamhet, jakt och fiske, handel med bilar och bildelar samt äga och förvalta värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Broxvik Säteri Aktiebolag och det är Taube von Block, Carl Otto Lennart M som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Taube von Block, Birgitta Elisabet som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor,