Dimell Ingenjörsbyrå Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Dimell Ingenjörsbyrå Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Dimell Ingenjörsbyrå Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Dimell Ingenjörsbyrå Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Dimell Ingenjörsbyrå Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-01-16. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Dimell Ingenjörsbyrå Aktiebolag ska trivas.

Dimell Ingenjörsbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norrköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom VVS-branschen, samt bedriva hårvård samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dimell Ingenjörsbyrå Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Dimell Ingenjörsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Dimell Ingenjörsbyrå Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-133025.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Dimell Ingenjörsbyrå Aktiebolag är Dimell, Mats Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Dimell, Jane Inger Birgitta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Björkholm, Karl Axel Roger som är född 1951 och har titeln Revisor, Roger Björkholms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Dimell Ingenjörsbyrå Aktiebolag har 556348-5605 som sitt organisationsnummer.