ELSINCO Aktiebolag

Östergötlands län

Information

ELSINCO Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som ELSINCO Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ELSINCO Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

ELSINCO Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1989-01-24. Men sedan 1989-01-01 så har ELSINCO Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Nya Rådstugug. 2, 602 24, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ELSINCO Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-160310.

Norrköping arbetar för att verksamheter som ELSINCO Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ELSINCO Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom el och instrument, såsom projektering, konstruktion, arbetsledning, utcheckning och igångkörning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ELSINCO Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ELSINCO Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Erik Sven-Ingvar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Louise-Marie Märta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ELSINCO Aktiebolag är 556349-5661.