GaNy Trading Aktiebolag

Östergötlands län

Information

GaNy Trading Aktiebolag är ett bolag som finns i Norrköping. I GaNy Trading Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nyqvist, Anne-Marie Gunilla som är född 1949 och har titeln Extern firmatecknare, Nyqvist, Bo Göran Bengt som är född 1947 och har titeln Extern firmatecknare, Nyqvist, Bengt Åke som är född 1963 och har titeln VD, Nyqvist, Bengt Åke som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nykvist, Birgit Maria som är född 1925 och har titeln Suppleant, Grademyr, Lars Gunnar som är född 1949 och har titeln RevisorGrademyrs Redovisningsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med GaNy Trading Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå GaNy Trading Aktiebolag på telefon 070-5886914.

Bolaget skall bedriva konsult- och tradingverksamhet inom grafisk- och förpackningsindustri, handel med värdepapper, konsult- och utbildningsverksamhet inom näringsliv och offentlig sektor, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenliga verksamheter.

Idag är GaNy Trading Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

GaNy Trading Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

GaNy Trading Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och GaNy Trading Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GaNy Trading Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nyqvist, Anne-Marie Gunilla -Nyqvist, Bengt Åke -Nyqvist, Bo Göran Bengt

GaNy Trading Aktiebolag har 556350-4637 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.