Willes Elektriska i Norrköping AB

Östergötlands län

Information

Willes Elektriska i Norrköping AB är ett av många företag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Willes Elektriska i Norrköping AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Willes Elektriska i Norrköping AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Willes Elektriska i Norrköping AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1989-03-03. Men sedan 1991-01-01 så har Willes Elektriska i Norrköping AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Prästg. 5, 602 32, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Willes Elektriska i Norrköping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-127585.

Norrköping arbetar för att företag som Willes Elektriska i Norrköping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Willes Elektriska i Norrköping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall driva försäljning av elektriska artiklar, äga och förvalta fast egendom samt värdepapper, bedriva konsultverksamhet inom affärsutveckling samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Willes Elektriska i Norrköping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Willes Elektriska i Norrköping AB och det är följande personer, Gustafsson, Bernt Tommy som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Bernt Herlog Gilbert som är född 1940 och har titeln Suppleant, Lundström, Jan Arne Tommy som är född 1952 och har titeln Revisor, Andersson, Per-Olof som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Willes Elektriska i Norrköping AB är 556353-8270.