VVS-Konstruktioner i Norrköping Aktiebolag

Östergötlands län

Information

VVS-Konstruktioner i Norrköping Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där VVS-Konstruktioner i Norrköping Aktiebolag finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. VVS-Konstruktioner i Norrköping Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket VVS-Konstruktioner i Norrköping Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. VVS-Konstruktioner i Norrköping Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till VVS-Konstruktioner i Norrköping Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Händelöv. 42, 603 85, Norrköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 011-319834.

Norrköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är VVS-Konstruktioner i Norrköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

VVS-Konstruktioner i Norrköping Aktiebolag har idag 556362-5150 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för VVS-Konstruktioner i Norrköping Aktiebolag

Bolaget skall bedriva prjektering av VVS-installationer, kontroller, besiktningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I VVS-Konstruktioner i Norrköping Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Bengt Åke Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Linda Maria Kristina som är född 1974 och har titeln Suppleant, Schön, Anna-Karin Maria Kristina som är född 1963 och har titeln Revisor, Klint Andersson, Ingrid Kristina som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Effektiv AB som är född och har titeln Revisor, Klint Andersson Revision AB som är född och har titeln Revisor.