Teganders Elektriska Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Teganders Elektriska Aktiebolag är ett bolag som finns i Norrköping. I Teganders Elektriska Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tegander, Håkan Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Tegander, Per Gunnar som är född 1974 och har titeln Suppleant, Sandberg, Sten Åke Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Teganders Elektriska Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Teganders Elektriska Aktiebolag på telefon 0122-30213.

Bolaget skall idka elinstallationer, försäljning av elmaterial, jordbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Teganders Elektriska Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Teganders Elektriska Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Teganders Elektriska Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Teganders Elektriska Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Teganders Elektriska Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Teganders Elektriska Aktiebolag har 556362-7537 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.