Swetra International Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556369-8090 är organisationsnummer för företaget Swetra International Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Swetra International Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Swetra International Aktiebolag finns i.

Swetra International Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-09-26 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Swetra International Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Swetra International Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Swetra International Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Swetra International Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 011-318488 eller genom brev på följande adress:
Medvindsg. 26, 603 85, Norrköping

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom affärsutveckling och internationell marknadsföring samt handel med värdepapper och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Swetra International Aktiebolag och det är Rönnberg, Kjell Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönnberg, Ingrid Lena-Britt som är född 1946 och har titeln Suppleant, Schön, Anna-Karin Maria Kristina som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Effektiv AB som är född och har titeln Revisor,