Narsil AB

Östergötlands län

Information

Narsil AB är ett av många företag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Narsil AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Narsil AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Narsil AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1990-02-20. Men sedan 1990-01-01 så har Narsil AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fatarev. 2, 616 91, Åby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Narsil AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-313780.

Norrköping arbetar för att företag som Narsil AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Narsil AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva idéutveckling och konsultativ verksamhet och därmed förenlig verksamhet, företrädesvis inom områdena informationssystem och miljöteknik.

Firmatecknare för Narsil AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Narsil AB och det är följande personer, Törnevik, Alf Håkan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnevik, Barbro Linnéa som är född 1951 och har titeln Suppleant, Anund, Bengt Rickard som är född 1970 och har titeln Revisor, Furberg, Karolin Helena som är född 1978 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Narsil AB är 556383-3879.