Aktiebolaget VVS-firma Arne Brändholm

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Aktiebolaget VVS-firma Arne Brändholm är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aktiebolaget VVS-firma Arne Brändholm är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget VVS-firma Arne Brändholm är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget VVS-firma Arne Brändholm är ett Aktiebolag och skapades 1990-03-06. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aktiebolaget VVS-firma Arne Brändholm ska trivas.

Aktiebolaget VVS-firma Arne Brändholm är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norrköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva värme-, vatten- och sanitetsarbeten, handel med aktier, föreläsning inom personlig utveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget VVS-firma Arne Brändholm är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Aktiebolaget VVS-firma Arne Brändholm Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget VVS-firma Arne Brändholm så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0122-30424.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget VVS-firma Arne Brändholm är Brändholm, Arne Lennart Sigvard som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Brändholm, Tonny Arne Lennart som är född 1977 och har titeln Suppleant, Rydvall, Lars Torbjörn som är född 1954 och har titeln Revisor, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget VVS-firma Arne Brändholm har 556388-5861 som sitt organisationsnummer.