Grunträsks Maskinuthyrning Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Grunträsks Maskinuthyrning Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där Grunträsks Maskinuthyrning Aktiebolag finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Grunträsks Maskinuthyrning Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Grunträsks Maskinuthyrning Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Grunträsks Maskinuthyrning Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Grunträsks Maskinuthyrning Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Grundträsk 1, 930 55, Jörn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Grunträsks Maskinuthyrning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Grunträsks Maskinuthyrning Aktiebolag har idag 556389-7072 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Grunträsks Maskinuthyrning Aktiebolag

Bolaget skall bedriva uthyrning av lastmaskiner, grävmaskiner och arbetsredskap, äga och förvalta fastighet, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Grunträsks Maskinuthyrning Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vallström, Ernst Egon som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Vallström, Kurt Sören som är född 1942 och har titeln Suppleant, Marklund, Sven Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .