EXISO AB

Östergötlands län

Information

556397-2842 är organisationsnummer för bolaget EXISO AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EXISO AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som EXISO AB finns i.

EXISO AB har varit registrerat sedan 1990-06-11 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för EXISO AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

EXISO AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EXISO AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med EXISO AB så kan ni göra det på telefon genom 011-182535 eller genom brev på följande adress:
Vulkang. 4, 602 23, Norrköping

Bolaget skall utföra städning, saneringsarbeten och fönsterputsning ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom köpa, sälja och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall utföra hushållsnära tjänster och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EXISO AB och det är Christoforidis, Savvas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Christoforidou, Sofia som är född 1963 och har titeln Suppleant, Björkholm, Karl Axel Roger som är född 1951 och har titeln Revisor, Roger Björkholms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,