Byggnadsfirma Owe Sjöö Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556398-6719 är organisationsnummer för företaget Byggnadsfirma Owe Sjöö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggnadsfirma Owe Sjöö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Byggnadsfirma Owe Sjöö Aktiebolag finns i.

Byggnadsfirma Owe Sjöö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-07-05 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggnadsfirma Owe Sjöö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Byggnadsfirma Owe Sjöö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Byggnadsfirma Owe Sjöö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Byggnadsfirma Owe Sjöö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 011-59193 eller genom brev på följande adress:
Förrådsv. 3, 617 30, Skärblacka

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggnadsfirma Owe Sjöö Aktiebolag och det är Sjöö, Bengt Owe som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöö, Anne-Margrethe Martina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Sjöö, Maj-Britt Elisabet som är född 1932 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor,